Samsunspor Kaptanı: Lige 3 Puanla Başlamak İstiyoruz

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, Gençlerbirliği maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı öncesinde hazırlıklarını Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, “Bizim adımıza güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Önce Samsun’da başladık sonra Hollanda’ya gittik. Hazırlık maçlarında belki istediğimiz sonuçlar olmadı ama oyun anlamında bizim için güzel geçti diyebilirim. Artık hazırız. Lige son iki gün kaldı. Lig başlayacak. İnşallah hayırlısıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçlar zordur. O yüzden iyi konsantre olup lige iyi başlamak istiyoruz” dedi.

“3 puanla lige başlamak istiyoruz”

Galibiyetle lige başlamanın önemli olduğunu ifade eden Zeki Yavru, “Her rakibin kendi içinde zorlukları var. Her maçın kendi zorlukları var. Biz de bunun bilincinde analizimizi yaptık. Maça hazırlanıyoruz. İnşallah bizim adımıza iyi geçer diye umuyorum. 3 puanla başlamak istiyoruz iç sahada. Sonrasında zaten bu ay içerisinde 6 tane müsabaka var bizim adımıza. Zorlu bir süreç. İnşallah lige 3 puanla başlarsak moralli bir şekilde bu süreci de devam ettiririz” diye konuştu.

“İyi bir sezon geçirmek istiyoruz”

Geçen sezon yakalanan başarıyı tekrarlamak istediklerinin altını çizen Yavru, “Geçen sezona başladığımızda kimsenin böyle bir beklentisi yoktu. Süreç bizi hedefe odakladı diyebiliriz. Bu sezon da farklı kulvarlarda 50 tane müsabaka var. Lige başlayacağız, sonrasında Avrupa Ligi eleme maçının sonrasında ne olur hep birlikte göreceğiz, süreci yaşayacağız. İnşallah bizim adımıza iyi bir sezon olur. Çünkü zor bir sezon. Çok fazla maç var. Şu an kendi adıma bir hedef belirtmeyeceğim. En önemlisi bizim için camiamızı, taraftarımızı geçen sezon çok fazlasıyla mutlu etmiştik. İnşallah bu sezon da onları mutlu edebileceğimiz, bizim adımıza güzel bir sezon olur diye umuyorum” şeklinde konuştu. – SAMSUN

Related Posts

Fatih’te Uyuşturucu Operasyonu

Fatih’te düzenlenen operasyonda 45 bin 650 uyuşturucu hap ve 82 kg Lyrica ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit yakınları ve gazilere Terörsüz Türkiye güvencesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit yakınları ve gazilere teker teker yazdığı mektupla, müsterih olmalarını ve Terörsüz Türkiye sürecinin hiç bir noktasında pazarlığa, müzakereye, tavize, gizli ve süfli girişimlere yer verilmediğini, bundan sonra da verilmeyeceğini söylemesi şehit…

Tekirdağ’da Su Krizi: Barajlar Kritik Seviyede

Başkan Yüceer, kuraklık nedeniyle barajlarda su seviyesi %1’in altında. Nüfus artışı su ihtiyacını artırdı.

Köprüye çıkan şahıs, el salladıktan sonra kendini boşluğa bıraktı

İstanbul’da kimliği belirlenemeyen bir kişi, köprü korkuluklarına çıkarak bir süre etrafı izledi. Ardından çevreye el sallayan şahıs, kendini boşluğa bıraktı. O anlar, bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

CHP Eski Başkanı Kaza Geçirdi

Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında Erdem Topcu yaralandı, sağlık durumu iyi.

Trabzonspor lige iyi başlıyor

Ligdeki 51 sezonda açılış maçlarının çoğunu kazanan Trabzonspor, 27 sezon sonra Kocaelispor ile ilk hafta mücadelesinde karşılaşacak. Bordo-mavililer, son 4 sezondur ilk maçlarda mağlup olmadı.