Kaza değil facia: 4 kişi öldü, 2 kişi yaralı

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 17.00 sularında Malatya-Ankara karayolu Bayramuşağı mevkiinde yaşandı. 16 BTE 244 plakalı otomobil, Darende istikametinden Malatya yönüne doğru seyir halindeyken virajı alamayarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen 23 BC 278 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle 16 BTE 244 plakalı araçta bulunan 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer araçta bulunan yolculardan 1 kişi de hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kaza sonrası Malatya-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları ve araçların kaldırılmasının ardından ulaşım kontrollü olarak yeniden sağlandı.

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Related Posts

Everton – Brighton maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Premier Lig’de Everton ile Brighton karşı karşıya geliyor. 24 Ağustos Pazar günü oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak ve beIN Sports 5’te canlı yayınlanacak. Ferdi Kadıoğlu’nun maçta oynayıp oynamayacağı ise belli oldu. İşte Everton Brighton maçı canlı yayın bilgileri.

Eyüpsultan’da Silahlı Saldırı: 2 Tutuklama

Eyüpsultan’da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıda 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1’i serbest kaldı.

İzmir’de uyuşturucuya tutuklama

İzmir’in Konak ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.

Denizde kaybolan iş insanı Halit Yukay’ın cansız bedenine ulaşıldı

Yalova’dan Bozcaada’ya giderken kaybolan iş insanı Halit Yukay’ın 19 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedenine ulaşıldı.

Bir il bunu konuşuyor: Aynı ilçede peş peşe esrarengiz ölümler

Mardin’in Artuklu ilçesinde, evlerinde aynı gün ölü bulunan Leyla (60) ile Muatter Işıktaş (65) kardeşler ile bir başka mahallede evinde cansız bedeni bulunan Cemile Arslanhan (60), son yolculuklarına uğurlandı.

Yunanistan’da doğumlar azalıyor, nüfus yaşlanıyor

Yunanistan’da doğumlar azalıyor, nüfus yaşlanıyor