AK Parti’de kongreye doğru: Delegelerin yanıtlarına yapay zekalı yorum

Son olarak 7 Şubat’ta yapılan İstanbul 8. Olağan İl Kongresiyle 81 ilde kongre sürecini tamamlayan AK Parti’de, 23 Şubat’ta Ankara Spor Salonu’nda düzenlenecek 8. Olağan Büyük Kongre’ye ilişkin hazırlıklar sürüyor.

AA’nın haberine göre ana sloganı “Adında AK, Işığında İstikbal” olarak kararlaştırılan kongrede, 1607 delegenin oy kullanması bekleniyor. Kongrede ayrıca AK Parti’nin yeni şarkısının da tanıtılması ve kısa film gösteriminin yapılması planlanıyor.

Teşkilat Başkanlığı öncülüğünde devam eden kongre çalışmaları kapsamında ilçe kongreleri tamamlanan illerde, “Ortak Akıl Toplantıları” düzenlendi. İlçelerdeki 400 bin delege ile Büyük Kongre delegelerine, parti siyasetine dair sorular yöneltildi. Delegelerin verdiği yanıtlar, yapay zeka desteğiyle yorumlandı.

Alınan yanıtlarla ortaya çıkacak anahtar kelimelerin, AK Parti’nin yeni dönem yol haritasının şekillenmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Ateşkesin ardından Pakistan’da orduya destek gösterileri düzenleniyor

Hindistan’ın 7 Mayıs’taki füze saldırısıyla Yeni Delhi ile İslamabad arasında başlayan gerilimin ateşkesle sonlandığı Pakistan sokaklarında, orduya destek gösterileri düzenleniyor. Pakistan’ın birçok şehrinde binlerce kişi ordularına destek vermek için sokaklara döküldü. Destek gösterilerinin önemli adreslerinden biri de Pakistan’ın başkenti İslamabad oldu.

Özgür Özel’in Van’da kuyumcu esnafı ile diyaloğu gündem oldu: ‘Bu hesabı Trabzon’da, Adana’da, Trakya’da da yaptım…’

CHP lideri Özgür Özel, Van mitinginin ardından bir kuyumcuyu ziyaret etti. Emeklilerin AKP döneminde maaşlarından 5,5 çeyrek altını kaybettiklerini belirten Özel, “İnşallah iktidar değişince emeklide de asgari ücretlide de çiftçide de para bolaracak o zaman işler daha da iyi olacak” dedi.

Asya’da savaş çanları çalmaya devam ediyor: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hindistan ordusunun Pakistan’ın Azad Keşmir bölgesine düzenlediği saldırı sonucu 13 sivil hayatını kaybetti, 50’den fazla kişi de yaralandı. Nükleer silaha sahip iki komşu ülke Pakistan ile Hindistan arasındaki çatışma sürüyor. Hindistan ordusu …

“Oğlunum” diye kandırdı, 400 bin lirayı cebine attı

Bayrampaşa’da telefonla aradığı kişiyi oğlu olduğunu söyleyerek kandıran dolandırıcı, 400 bin lira değerindeki ziynet eşyasını teslim aldı. Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

MİT ve Emniyet’ten ortak operasyon: 7 kişi suçüstü yakalandı

İstanbul’da MİT ve Emniyet’in ortak operasyonuyla, sahte baz istasyonu kurarak vatandaşların kişisel ve finansal verilerini ele geçirmeye çalışan siber casusluk ağı çökertildi. Operasyonda gözaltına alınan 7 yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

Ağır ağır çöküyor

Amerika’nın en kalabalık 28 şehrinin yılda 2-10 milimetre battığı tespit edildi. Uzmanlara göre yeraltı sularının aşırı kullanımı, şehirlerin altını boşaltarak çökmeye neden oluyor.