Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, partisinin Karaman il kongresine katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Karaman 3. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Erbakan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen kongrede, Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduklarını söyledi.

Milli Görüş düşüncesiyle bütün sorunların üstesinden geleceklerini belirten Erbakan, “Milli Görüş, yaşanabilir Türkiye ve yeni bir dünya, adil bir dünya demektir. Milli Görüş, kuvvetin üstün tutulduğu değil hakkın üstün tutulduğu bir dünyanın kurulması demektir. Milli Görüş ile yeniden işbaşına geleceğiz ve bu aziz milleti maddi ve manevi sıkıntılarından kurtaracağız.” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Gazze’nin boşaltılması planına ilişkin açıklamalarını da eleştiren Erbakan, şunları kaydetti:

“Birinci başkanlık döneminde Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan edip İsrail’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşımaya kalkan Trump’a karşı bir miting düzenlemiş ve orada kendisine ‘Siyonizmin kovboyu Trump.’ diye seslenmiştik. Şimdi ikinci başkanlık döneminde de aynı şeyleri devam ettiriyor. Diyor ki ‘Gazze’yi alacağız, oradaki Gazzeli Müslümanları Mısır’a ve Ürdün’e göndereceğiz. Oraya siyonist yerleşimcileri, Yahudileri yerleştireceğiz.’ Biz Yeniden Refah olarak geleceğiz ve siyonizmle nasıl mücadele edilir göstereceğiz.”

Related Posts

Kamyon devrildi; 250 milyon arı serbest kaldı

ABD’nin Washington eyaletinde arı taşıyan bir kamyonun devrilmesi sonucu yaklaşık 250 milyon arı serbest kaldı.

Bağırsak dostu! Tezgahlarda yerini aldı: 20 TL!

Kahramanmaraş’ta yetiştirilen ürünlerden yörede nohut firiği olarak bilinen ‘yeşil nohut’ tezgahlarda yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda Zelenski ile görüştü: İstanbul’daki görüşmelere güçlü vurgu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye ile Ukrayna ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Türkiye’nin Ukrayna ile Rusya arasında adil ve kalıcı barışın sağlanması için gayret göstermeye devam edeceğini ifade eden Erdoğan, İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan ikinci tur görüşmelerde olası ateşkesin ele alınmasının barışa giden yolun taşlarını döşeyeceğini, iki ülkenin de güçlü heyetlerle toplantıya katılımının barış yolunda sağlanan ivmenin devamı açısından önemli olduğunu belirtti.

FBI’dan cinsel istismarla yargılanırken hapiste ölü bulunan Epstein hakkında açıklama: Cinayet değil

ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’ın hücresindeki tartışmalı ölümü, cinayet ihtimalini gündeme getirmişti

Trump’tan istifa eden Elon Musk’a: ‘Bu onun son günü’

ABD Başkanı Donald Trump, Hükümet Verimliliği Departmanı’nın başına getirdiği Elon Musk ile yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi. Trump, Musk ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Bu onun son günü olacak, ama aslında değil. Çünkü o her zaman bizimle olacak ve her şekilde yardımcı olmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu hayranlarını kırmadı: Duş suyunu satmaya başladı

Euphoria dizisiyle ünlenen ve Türkiye’de de binlerce hayranı olan Sydney Sweeney, hayranlarının sıra dışı isteklerini ticari fırsata çevirdi. Ünlü oyuncu, sevenlerinin talepleri üzerine kullandığı banyo suyunu içeren özel sabunları satışa sunduğunu duyurdu.