Sosyal medyada çalışmalar yürüten İstanbul Siber Hatalarla Çaba Şube Müdürlüğü grupları,’emelinsesiniduyun’ paylaşımlarını mercek altına aldı.
Paylaşımları inceleyen gruplar, Nazmi K. isimli bir şahsın paylaştığı görüntüye erişti.
Videoda Nazmi K.’nin boşanma kademesinde olduğu eşi Emel K.’ya silah göstererek, “Vaden doldu ve toprak seni çağırıyor. Bunların lafta kalmayacağını göreceksin Emel. Dediğim üzere 5 bin, 10 bin, 20 bin euro benim için para değil fakat seni babanla birlikte mezara koyacağım. Olmayan dişlerini esasen kerpetenle geçeceğim.” dediği görüldü.
“Eski eşim nasıl bu türlü bir canavara dönüştü ben bilmiyorum”
DHA’nın haberine nazaran; Emel K. toplumsal medya hesabından paylaştığı görüntüde şu kelamları kaydetti:
“Ellerim titreyerek bu görüntüleri çekiyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum, son yaşadıklarımdan sonra zati kendimde değildim; ancak dün geceden beri ne uyku uyuyabildim ne yediğimi bilirim ne içtiğimi ne oturduğumu. Yalnızca ben değil babam da tehdit ediliyor bu adam tarafından. Benim eski eşim nasıl bu türlü bir canavara dönüştü ben bilmiyorum, aklım almıyor.
“Babam sadece benim ardımda olduğu için, bana takviye olduğu için tehdit ediliyor”
Delirmiş üzere saldırıyor, umarım bu görüntü bir an evvel gereken yerlere ulaşır. Lütfen arkadaşlar, lütfen dayanak olun. Ben kendimden geçtim babamı düşünüyorum. Babam yalnızca benim gerimde olduğu için, bana takviye olduğu için tehdit ediliyor.”
Gözaltına alındı Polis bu paylaşımların akabinde kuşkulu Nazmi K.’yı gözaltına aldı. Kuşkulu Nazmi K.’nin emniyetteki sözünde Yunan vatandaşı olan Emel K.’nin kendisinin 7 yıllık eşi olduğunu ve bir müşterek kızları olduğunu söyledi.
Eşinin 4 gün evvel ortada hiçbir sebep yokken çocuğunu alarak gittiğini öne süren Nazmi K. eşine hiçbir formda baskı ve şiddet uygulamadığını argüman etti.
“Blöf yaptım”
Eşiyle anlaşamadıkları için boşanmaya karar verdiklerini, ikisinin de çocuğun velayetini istediğini kaydeden Nazmi K., çekişmeli boşanma davası açtığını öne sürerek, “Eşimin yerini tespit edebilmek için 21 Haziran’da toplumsal medya hesabımdan yayın açtım. Yayında blöf yaparak elime kurusıkı tabanca aldım, bu görüntüde eşime karşı aslında içimde olmayan tehdit içerikli kelamlar söyledim ve bu canlı yayın yaklaşık 2 saat sürdü. Sonrasında eşim de kendisinin görüntüsünü paylaşmış.” dediği öğrenildi.
“Çok pişmanım”
Nazmi K. emniyetteki tabirinde, “Ben çocuğumu çok sevdiğim ve kendisini göremediğim için bu biçimde davrandım. Canlı yayında eşime tehdit içerikli kelamlar söylememden ötürü çok pişmanım. Benim hedefim eşimi ve çocuğumu bulmak içindi. Eşime aslında şu an ulaşamıyorum. Kendisi Yunanistan’da olabilir.” dedi.