TİKA’dan Meksika’da ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımı

TİKA, Meksika’daki Müslüman ve İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımında Bulundu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Meksika Program Koordinasyon Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre, ramazan ayı boyunca Iztapalapa, Gustavo A. Madero ve Azcapotzalco’da 300 Müslüman ve ihtiyaç sahibine gıda kolisi dağıtıldı. Ayrıca, 100 çocuğa kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri verildi.

Türkiye’nin Meksiko Büyükelçisi Murat Salim Esenli, gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, ramazan ayının Meksika ve tüm dünyaya huzur ve esenlik getirmesini temenni etti.

TİKA’nın 2025 yılında Meksika’da gerçekleştirdiği ramazan programlarının yanı sıra Guatemala, El Salvador ve Dominik Cumhuriyeti’nde de benzer programlar düzenlendi.

Related Posts

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

Trump dünyayı şaşırtmaya devam ediyor: Şimdi de parfüm satmaya başladı

ABD Başkanı Donald Trump, şimdi de “Victory 45-47” adlı parfüm serisini piyasaya sürdü. 249 dolarlık fiyat etiketiyle satılan ve üzerinde altın renkli Trump heykeli bulunan parfümler, hem kadınlara hem erkeklere hitap ediyor. Trump, ürünü Truth Social’da “kazanmak, güç ve başarı” mesajlarıyla tanıttı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Sputnik Azerbaycan Şube Yöneticisi ve Genel Yayın Yönetmeni Bakü’de gözaltına alındı

Azerbaycan güvenlik güçleri Bakü’de iki Rus gazeteciyi, Sputnik Şube Yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni Belousov’u gözaltına aldı.

İstanbul’da ‘yasaklı’ Onur Yürüyüşü eylemlerine katılanlara tutuklama talebi

İstanbul’da düzenlenen 23. Onur Yürüyüşüne katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan vatandaşlardan 50’si adli kontrol ile serbest bırakılırken 3 kişi hakkında tutuklama talep edildi

Erkan Baş’tan açıklama: TİP, NATO Kürecik Radar Üssü’ne yürüyecek

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, bugün NATO Kürecik Üssü’ne yürüyeceklerini duyurdu.