TDV Genel Müdürü Edirne’de Ziyaretler Gerçekleştirdi

TDV Genel Müdürü İzani Turan, Edirne’de Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü (TDV) İzani Turan, Edirne’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Turan’ın ziyaretleri kapsamında Edirne Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret ederek vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Edirne Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısına katılan Turan, il ve ilçe vakıf şubelerinin faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda Edirne Müftüsü ve TDV Edirne Şube Başkanı Ercan Aksu ile bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Aksu’yu makamında ziyaret eden Turan, başarılar diledi. Ayrıca, Edirne’de devam eden Hafızlık Kur’an Kursu ve Dini İhtisas Merkezi inşaatındaki çalışmaları yerinde inceleyerek Aksu’dan bilgi aldı.

Hafızlık Kur’an Kursu inşaatının tamamlanmasına destek veren hayırsever Erdoğan Abalı ile görüşen Turan, Abalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Related Posts

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

Ermenistan’da muhaliflere seçim öncesi operasyon

Ermenistan’da Ulusal Güvenlik Servisi ve polis ekipleri, muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) üyelerine yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, aramalar başkent Erivan’daki birçok adrese …

Son dakika… Üst düzey Ukraynalı komutana suikast! Kiev’de düzenlenen saldırıda istihbarat subayı öldürüldü

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) bünyesinde görev yapan üst düzey bir yetkili, başkent Kiev’de düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü. Holosiivskyi bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ölen kişinin Albay Ivan Voronych olduğu öne sürüldü.

Ukrayna’nın yeni taktiği Rusya’nın kabusu oldu! Cephede, şehirlerde ve askeri üslerde kullanılıyor

Ukrayna ordusu, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) saldırılarını engellemek için sıra dışı bir yöntem geliştirdi. Ukraynalı askerler, düşman İHA’larını durdurmak amacıyla balıkçı ağlarını savunma sistemlerine entegre etti. Yoğun gözenekli ağlar, İHA’ları pervanelerine dolanarak etkisiz hale getiriyor.

Fezlekeleri incelemekle yükümlü Komisyon, Meclis tatile girse de çalışacak

TBMM Karma Komisyonu Meclis tatile girse bile çalışmaya devam edecek.