Tatilcilerin dönüşü çileye döndü! Kuyruğun sonu gözükmüyor

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde, Muğla’nın turistik ilçelerinden tatilciler dönüşe geçti. Yağmurlu havaya rağmen yollara düşen tatilciler ciddi trafik yoğunluğu oluşturdu. Özellikle Marmaris, Datça, Fethiye, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’den hareket eden araçlar, Ula ve Menteşe ilçeleri arasında kalan kara yolunda uzun kuyruklar oluşturdu.

Tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle kara yollarında yoğunluk artarken, Muğla-Menteşe güzergahında zaman zaman trafik durma noktasına geldi. Ekipler, kara yolunda oluşan trafik yoğunluğu ve etkili olan sağanak yağışlar karşısında sürücülerin daha dikkatli ve duyarlı olmasını istedi.

Muğla’nın hem turizm beldeleri hem de diğer illere olan bağlantıları dolayısıyla bayram ve tatil dönüşlerinde ciddi yoğunluğa sahip olduğunu belirten yetkililer, tatilden dönen vatandaşları yağmur nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarırken, sürücülerin hız kurallarına uymalarını ve uzun yolculuklarda sık sık mola vermelerini tavsiye etti.

43 İLİN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA TRAFİK YOĞUNLUĞU

Ramazan Bayramı’nı yaşadıkları şehirlerin dışında geçiren vatandaşların dönüşe geçmesiyle, 43 ilin geçiş güzergâhı olan “kilit kavşak” Kırıkkale’de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Bazı bölgelerde ise araçların tampon tampona ilerlediği görüldü. Kayseri-Kırıkkale D765 karayolunda da akıcı araç trafiği gözlemlendi. Araç trafiğinin yoğun olduğu karayolu, dron ile görüntülendi. Bazı kavşaklar ise trafik akışının hızlı ilerleyebilmesi ve kazaların önüne geçilebilmesi amacıyla geçici olarak beton bariyerlerle kapatıldı ve trafik uyarı levhaları konuldu

Emniyet ve jandarma trafik ekipleri, karayollarında muhtemel olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Related Posts

Kamyon devrildi; 250 milyon arı serbest kaldı

ABD’nin Washington eyaletinde arı taşıyan bir kamyonun devrilmesi sonucu yaklaşık 250 milyon arı serbest kaldı.

Bağırsak dostu! Tezgahlarda yerini aldı: 20 TL!

Kahramanmaraş’ta yetiştirilen ürünlerden yörede nohut firiği olarak bilinen ‘yeşil nohut’ tezgahlarda yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda Zelenski ile görüştü: İstanbul’daki görüşmelere güçlü vurgu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye ile Ukrayna ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Türkiye’nin Ukrayna ile Rusya arasında adil ve kalıcı barışın sağlanması için gayret göstermeye devam edeceğini ifade eden Erdoğan, İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan ikinci tur görüşmelerde olası ateşkesin ele alınmasının barışa giden yolun taşlarını döşeyeceğini, iki ülkenin de güçlü heyetlerle toplantıya katılımının barış yolunda sağlanan ivmenin devamı açısından önemli olduğunu belirtti.

FBI’dan cinsel istismarla yargılanırken hapiste ölü bulunan Epstein hakkında açıklama: Cinayet değil

ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’ın hücresindeki tartışmalı ölümü, cinayet ihtimalini gündeme getirmişti

Trump’tan istifa eden Elon Musk’a: ‘Bu onun son günü’

ABD Başkanı Donald Trump, Hükümet Verimliliği Departmanı’nın başına getirdiği Elon Musk ile yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi. Trump, Musk ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Bu onun son günü olacak, ama aslında değil. Çünkü o her zaman bizimle olacak ve her şekilde yardımcı olmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu hayranlarını kırmadı: Duş suyunu satmaya başladı

Euphoria dizisiyle ünlenen ve Türkiye’de de binlerce hayranı olan Sydney Sweeney, hayranlarının sıra dışı isteklerini ticari fırsata çevirdi. Ünlü oyuncu, sevenlerinin talepleri üzerine kullandığı banyo suyunu içeren özel sabunları satışa sunduğunu duyurdu.