Sırrı Süreyya Önder için bekleyiş sürüyor: 12 gündür yoğun bakımda

TBMM Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı sebebiyle Şişli’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 12 saat süren başarılı bir ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

Hastanede tedavi altına alındığı 12. gününde halen yoğun bakımda olan Önder’in sağlık durumu stabil seyretmektedir. Hastanede bekleyen Önder’in annesi ve ablası, süreci yakından takip etmektedir.

Sırrı Süreyya Önder’in sağlığına kavuşması için yapılan dualar ve destek mesajları, hastane önünde asılan afişlerle de dile getiriliyor.

Related Posts

Şifalı macunu kapmak için birbirlerini ezdiler: Pek çok faydası var

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, 8 ton mesir macununun saçılmasıyla sona erdi. Şifalı macundan kapmak isteyen on binlerce insan, izdihama neden oldu.

Apartmanda çıkan yangında mahsur kaldılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 6 katlı apartmanın zemin katında çıkan yangında apartmanda mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı.

Meclis’te yeni haftanın programı: 112 düzenlemesi görüşülecek

Meclis yeni haftadaki çalışmalarına salı günü başlayacak. Genel Kurul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gereksiz meşgul edenlere yönelik cezayı artıran düzenleme ele alınacak.

Panelvan, TIR’a arkadan çarptı: Bir ağır yaralı

Sinop’ta seyir halindeki panelvan, TIR’a arkadan çarptı. Kazada bir kişi ağır yaralandı.

Milli parkta facia: 80 metrelik şelaleden düşerek öldü

Avustralya’nın Queensland eyaletindeki bir milli parkta yürüyüş yapan 36 yaşındaki Kate Cooper, yaklaşık 80 metrelik şelaleden düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye’den İran için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, İran’ın güneyinde Basra Körfezi kıyısında yer alan Bender Abbas Limanı’nda şiddetli patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir