Özgür Özel’den partilere teşekkür: Türkiye kazanacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ifade verdiği İstanbul’daki Çağlayan Adliyesi’ne siyasi partilerden yoğun katılım oldu.

CHP lideri Özel, sosyal medya hesabından partilere teşekkür etti.

“TÜRKİYE MÜCADELESİ”

Özel, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Bu birliktelik Türkiye’nin umududur. Bugün Türkiye için umut ateşini yakan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş başkanlarımıza, yollara dökülerek onlara sahip çıkan onbinlerce yurttaşımıza, partililerimize teşekkür ediyorum. Demokrasi ve adalet için büyük bir dayanışma gösteren; İYİ Parti, DEM Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Zafer Partisi, DEVA Partisi, TİP, Sol Parti, EMEP, Yeniden Refah Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi’ne şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte omuz omuza verdiğimiz mücadele, Türkiye mücadelesidir. Hep birlikte kazanacağız, biz kazanacağız, Türkiye kazanacak!”

Related Posts

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan’ın annesi Günsel Tan, Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP’nin 7’inci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Endonezya’daki Lewotobi Yanardağı yeniden patladı: 4 bin kişi tahliye edildi

Endonezya’daki Lewotobi Yanardağı yeniden patladı: 4 bin kişi tahliye edildi

Japonya’dan Trump’ın yüzde 25 vergi kararına tepki: ‘Talihsiz’

Japonya Başbakanı İşiba Şigeru, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkesine yüzde 25 tarife uygulama kararının ‘talihsiz’ olduğunu belirtti. İki ülke arasında karşılıklı yarar sağlayan bir anlaşma için ikili görüşmelerin devam edeceğini söyleyen İshiba, ‘Japonya, gerekli olanı talep edip korurken, kolay taviz vermekten kaçınıyor’ dedi.

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi