Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddialar!

İstanbul’da bulunan bir özel hastanede görev yapan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medyaya video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı, bu iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların video çekilmesi için zorlanarak erken doğuma alındığını ve sezaryenle doğum yapmaya zorlandığını, bu duruma karşı çıkmasının tehditlere neden olduğunu iddia etti.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren durum, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” açıklamasında bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan’ın annesi Günsel Tan, Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP’nin 7’inci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Endonezya’daki Lewotobi Yanardağı yeniden patladı: 4 bin kişi tahliye edildi

Endonezya’daki Lewotobi Yanardağı yeniden patladı: 4 bin kişi tahliye edildi

Japonya’dan Trump’ın yüzde 25 vergi kararına tepki: ‘Talihsiz’

Japonya Başbakanı İşiba Şigeru, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkesine yüzde 25 tarife uygulama kararının ‘talihsiz’ olduğunu belirtti. İki ülke arasında karşılıklı yarar sağlayan bir anlaşma için ikili görüşmelerin devam edeceğini söyleyen İshiba, ‘Japonya, gerekli olanı talep edip korurken, kolay taviz vermekten kaçınıyor’ dedi.

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi