Moskova’da olası dron saldırılarına karşı önlem: 4 havalimanına uçuşlar durduruldu

Rusya’da Havalimanlarında Uçuşlar Geçici Olarak Durduruldu

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), Moskova’daki Şeremetyevo, Domodedovo, Vnukovo, Jukovski ve Kaluga Havaalanları’nda uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla geçici olarak uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Rusya’da olası dron saldırıları riski üzerine Rosaviatsiya tarafından yapılan açıklamada, Sivil hava araçlarının emniyetli uçuşları için belirtilen havaalanlarına geçici olarak uçuş kabul edilmeyeceği belirtildi. Rosaviatsiya’nın açıklamasında “Hava araçları ekipleri, hava trafik kontrolörleri ve havaalanı hizmetleri, uçuş güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri almaktadır. Güvenlik, her zaman önceliğimizdir.” ifadelerine yer verildi. (DHA)

 

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Trevi Çeşmesi’nde Gazze Destek Gösterisi

Roma’da Trevi Çeşmesi’nin ışıkları Gazze’nin durumu için 1 saatliğine söndürüldü.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Vurdu

Başkentteki sağanak ve fırtına, su birikintilerine ve devrilen ağaçlara neden oldu.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye başvurusu reddedildi

Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye edilmeleri için yapılan başvuru, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirildi. Mahkeme, tahliye başvurusunu reddetti.

Batman’da Sera OSB Kuruluşu Yakın

Batman’da Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş süreci tamamlanma aşamasına geldi. Proje, tarım ve sanayiyi entegre ederek yerel ekonomiye katkı sağlamayı amaçlıyor.

ÇAYKUR’dan Ürün Fiyatlarına Uyarı

ÇAYKUR, çay fiyatlarının düşmesini fırsatçılara bağladı ve üreticileri uyardı.

14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdü

Diyarbakır’da 14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdüğü iddia edilen 16 yaşındaki çocuk tutuklandı.