Mersin’de seraları hortum vurdu

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, “Tespitlerimize göre yaklaşık 2 bin dönümlük alanda 200 milyon liralık hasar var” dedi.

Kentin batısındaki Anamur ve Silifke ilçelerinde sabahın erken saatlerinde kısa süreli sağanak, dolu ve fırtına etkili oldu. Silifke’deki bazı cadde ve sokakları su bastı. Anamur’da etkili olan hortum nedeniyle muz ve çilek seraları zarar gördü. Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) ekipleri, biriken suların tahliye edilmesi için çalışma başlattı.

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, ilçedeki Ören ve Karadere mahallelerindeki seralarda büyük oranda zarar oluştuğunu söyledi. Gümüş, “Bazı seralarımız, TARSİM tarafından sigortalı ama birçok seramız da sigortasız. Gerekli bilgilendirmeleri yaptık. Umarım yetkililer, devletimiz bir an önce yaraların sarılması ile ilgili bölgemizde gerekli çalışmaları yaparlar. Tespitlerimize göre yaklaşık 2 bin dönümlük alanda 200 milyon liralık hasar var” dedi.

Related Posts

Eski dava arkadaşları birbirine girdi… İYİ Parti’den, MHP’li Semih Yalçın’a sert yanıt: ‘İşine bak Apocu!’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yalçın’ın sözlerine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten yanıt geldi.

‘Birinciyiz’ diyen Erdoğan’a son ankette soğuk duş

Piar Araştırma’nın son anketinde partisinin ‘birinci’, CHP’nin ‘ikinci’ olduğunu öne süren Erdoğan’ı üzecek sonuç çıktı. Buna göre, CHP yüzde 32,5 oy alırken AKP ise yüzde 30,2’de kaldı; dört partinin barajı geçtiği ankette Zafer Partisi’nin oranı da dikkat çekti.

Akülü aracıyla site havuzuna düşen çocuk hayat mücadelesi veriyor

Samsun’un Atakum ilçesinde Ö.A.I. (4), akülü arabasıyla sitenin havuzuna düştü. Havuzdan çıkarılıp kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Ö.A.I.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

Ermenistan’da muhaliflere seçim öncesi operasyon

Ermenistan’da Ulusal Güvenlik Servisi ve polis ekipleri, muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) üyelerine yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, aramalar başkent Erivan’daki birçok adrese …