Malatya Darende’ye itfaiye hizmet binası inşa ediyor

Malatya’da Darende İlçesi İçin Yeni İtfaiye Hizmet Binası İnşa Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, itfaiye ağını güçlendirmek amacıyla Darende ilçesine tam teçhizatlı bir itfaiye hizmet binası inşa ediyor. Bu sayede olası afet durumlarında müdahale süresi en aza indirilerek daha etkili bir hizmet sunulması hedefleniyor.

Darende İlçe İtfaiye Hizmet Binası, sadece itfaiye ekiplerine değil aynı zamanda yol ve altyapı ekiplerine de ev sahipliği yapacak. Ekipler, kış aylarında karla mücadele çalışmaları için hazır beklerken diğer aylarda ise yol bakım ve altyapı faaliyetlerine destek verecekler.

Toplam proje alanı 1862 metrekare olan Darende İlçe İtfaiye Hizmet Binası’nın 460 metrekarelik bölümü kapalı inşaat alanı olarak planlanmıştır. Bu alanın 210 metrekarelik kısmı hangar, 250 metrekarelik kısmı ise idari bina olarak kullanılacaktır.

İdari binada yemekhane, itfaiye amir odası, yatakhane, acil durum toplantı odası, yol ekipleri şubesi, MASKİ ekipleri şubesi, teknik hacimler, wc-banyo, koridor ve depo alanları bulunacaktır.

Related Posts

Tüfekle vurulmuştu; 4 günlük savaşını kaybetti

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde B.K. tarafından tüfekle bacaklarından vurulan Yasin Örçen (39), 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan’ın annesi Günsel Tan, Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP’nin 7’inci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Endonezya’daki Lewotobi Yanardağı yeniden patladı: 4 bin kişi tahliye edildi

Endonezya’daki Lewotobi Yanardağı yeniden patladı: 4 bin kişi tahliye edildi

Japonya’dan Trump’ın yüzde 25 vergi kararına tepki: ‘Talihsiz’

Japonya Başbakanı İşiba Şigeru, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkesine yüzde 25 tarife uygulama kararının ‘talihsiz’ olduğunu belirtti. İki ülke arasında karşılıklı yarar sağlayan bir anlaşma için ikili görüşmelerin devam edeceğini söyleyen İshiba, ‘Japonya, gerekli olanı talep edip korurken, kolay taviz vermekten kaçınıyor’ dedi.