Kızıltepe’de Uyuşturucu Operasyonu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 4 kilo 810 gram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kızıltepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir şüphelinin adresine operasyon düzenledi.

Adreste yapılan aramada, 4 kilo 810 gram esrar, 15 gram kenevir tohumu, 7 kök kenevir ve hassas terazi ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Related Posts

Trevi Çeşmesi’nde Gazze Destek Gösterisi

Roma’da Trevi Çeşmesi’nin ışıkları Gazze’nin durumu için 1 saatliğine söndürüldü.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Vurdu

Başkentteki sağanak ve fırtına, su birikintilerine ve devrilen ağaçlara neden oldu.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye başvurusu reddedildi

Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye edilmeleri için yapılan başvuru, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirildi. Mahkeme, tahliye başvurusunu reddetti.

Batman’da Sera OSB Kuruluşu Yakın

Batman’da Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş süreci tamamlanma aşamasına geldi. Proje, tarım ve sanayiyi entegre ederek yerel ekonomiye katkı sağlamayı amaçlıyor.

ÇAYKUR’dan Ürün Fiyatlarına Uyarı

ÇAYKUR, çay fiyatlarının düşmesini fırsatçılara bağladı ve üreticileri uyardı.

14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdü

Diyarbakır’da 14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdüğü iddia edilen 16 yaşındaki çocuk tutuklandı.