Kaliforniya’da bir lisede bıçaklı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Okul Saldırısında 1 Öğrenci Hayatını Kaybetti, 2 Öğrenci Yaralandı

Santa Ana Polis Departmanı sözcüsü Natalie Garcia, saldırının okul çıkış saatinde meydana geldiğini belirterek, soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Olayın nedeni ve faili hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadığı bilgisini veren yetkililer, saldırı sonrasında okul çevresinde güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve öğrenci ile veliler arasında tedirginlik olduğunu bildirdi.

Santa Ana Polis Departmanı sözcüsü Garcia, saldırıda 1 öğrencinin hayatını kaybettiğini ve 2 öğrencinin yaralandığını belirtti. Lisede yaklaşık 3 bin öğrencinin kayıtlı olduğu bilgisini paylaşan Garcia, derslerin ve atletizm programlarının iptal edildiğini aktardı.

300 bin nüfuslu Santa Ana kenti, eyaletin Los Angeles kentine yaklaşık 50 kilometre güneydoğusunda konumlanmaktadır.

Related Posts

DEM Parti’den Sırrı Süreyya Önder’e suikast iddiası: Aracında düzenek bulundu

DEM Parti’den yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder’in aracında düzenek bulunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada “2 Nisan’da fark edildiği resmi mercilere iletildi” denildi.

Son Dakika… DEM Parti Perinçek’in iddiasını doğruladı: Sırrı Süreyya Önder’in aracında suikast düzeneği bulunmuş!

Son Dakika Haberi… TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatından kısa süre önce aracına bir suikast düzeneği yerleştirildiği ortaya çıktı.

Zelenski’den gövde gösterisi: Sokağa indi… ‘Ya Rusya ya dünya değişecek’ dedi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Zafer Günü” mesajını başkent Kiev’in sokaklarında yürüyerek verdi. Zelenski, ülkede barış ve huzurun sağlanması için mücadele ettiklerini belirterek, “Ya Rusya değişecek ya da dünya değişecek” dedi.

Hindistan ile Pakistan arasındaki gerilim Asya’daki savunma ve havacılık şirketlerinin hisselerini yükseltti

Hindistan ile Pakistan arasındaki gerilim Asya’daki savunma ve havacılık şirketlerinin hisselerini yükseltti

Tuzla marinada yangın! 54 tene alev alev yandı

İstanbul Tuzla’da marinada sabaha karşı çıkan yangında 4 tekne kullanılamaz hale geldi. Yangına, itfaiye, kıyı emniyeti ve sahil güvenlik ekipleri müdahale etti.

Havalar ısındı, KKKA tehlikesi yükselişe geçti

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Çetin, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını bulaştıran kenelerin mayıs ve ağustos arasında daha aktif olduğunu belirterek uyarılarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir