İzmir’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

İzmir’de Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’in Çiğli ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında, sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil ile aynı yönde seyreden O.B’nin kullandığı araç çarpıştı.

Kaza sonucunda otomobilde bulunan K.A. ve C.D. isimli kişiler yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Yaralılardan K.A. Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, C.D. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının ciddi olduğu belirtildi. O.B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Japonya’dan Trump’ın yüzde 25 vergi kararına tepki: ‘Talihsiz’

Japonya Başbakanı İşiba Şigeru, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkesine yüzde 25 tarife uygulama kararının ‘talihsiz’ olduğunu belirtti. İki ülke arasında karşılıklı yarar sağlayan bir anlaşma için ikili görüşmelerin devam edeceğini söyleyen İshiba, ‘Japonya, gerekli olanı talep edip korurken, kolay taviz vermekten kaçınıyor’ dedi.

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi

Mehmet Boynukalın’dan AKP’yi kızdıran ‘operasyon’ çıkışı: ‘Sadece belli bir partiye yönelik davalar açılması…’

Müzeden camiye çevrilen Ayasofya’nın eski baş imamı Mehmet Boynukalın, CHP’li belediyeleri hedef alan operasyonlar için iktidara eleştiride bulundu.

AK Parti’li Büyükgümüş’ten Özel’e tepki: Erdoğan’a saygısızlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basın açıklamasındaki ifadelerine tepki gösterdi.

Sen Nehri 102 yıl sonra yüzmeye açıldı

FRANSA’nın başkenti Paris’te Sen Nehri 102 yıl sonra ilk kez yüzmeye açıldı.

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.