İstanbul’u kar bürüdü: Trafik çilesi erken başladı

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı akşam trafiğini erken saatlere çekti. Kar yağışı sürerken, trafik kilitlendi. Kentteki trafik yoğunluğu saat 15.45 itibarıyla yüzde 70’in üzerine çıktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından, sabah saatlerinde İstanbul’un yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor.

Özellikle trafik ve araç yoğunluğunun yaşandığı ana yolların karla kaplanması bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Bazı sürücüler kar nedeniyle yolda güçlükle ilerlemeye çalışırken, bazıları da kayganlaşan yolda araçlarını kontrol etmekte zorlandı. Hasdal Yolu’nda yoğun yağış nedeniyle ilerleyemeyen bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekti.

Beykoz Riva yolunun beyaza bürünmesi nedeniyle ilerleyemeyen bir sürücü aracını yol kenarına park etti. Karın şiddetini sürdürdüğü Sultangazi ve Arnavutköy’de görüş mesafesinin düşmesi, yola çıkan sürücülere zor anlar yaşattı. Yollarda ilerlemekte güçlük çeken araçlar nedeniyle kentin bazı bölgelerinde trafik akışı ağır seyrediyor.

Related Posts

Ödüllü iki restoran batıyor: 50 milyon lira borç, 82 alacaklı

Ödüllü iki restoran, artan borçlar ve devam eden bir mali soruşturmanın gölgesinde faaliyetlerine aniden son verdi. Tasfiye sürecine giren işletmelerin toplam borcu 1.3 milyon doları aşarken, çalışanlara ödenmemiş ücretler, kullanılmamış hediye çekleri ve onlarca alacaklı gündeme geldi.

Son Dakika… Özgür Özel’den ‘Lozan’ çıkışı: ‘Bahçeli ve Erdoğan sorumluluğu taşıyacaklar’

Son dakika gelişmesi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma Maden Faciası’nın 11’inci yıl dönümünde anma programı için Soma’ya geldi. Özel, terör örgütü PKK’nın feshindeki açıklamayı ilişkin, “O açıklamanın altında benim imzam, benim sorumluluğum yok. O açıklamanın altında Abdullah Öcalan’ın parafi varsa, Erdoğan’la Bahçeli’nin Tuğra gibi imzaları var. Sorumluluğu taşıyacaklar. O açıklamanın hesabını onlar verecek” dedi.

Mavi Balina’dan daha tehlikeli! A4 kağıdı akımı çocukları ölüme götürüyor

TikTok’ta son dönemde yayılan “A4 meydan okuması”, gençleri sağlıksız kilo verme davranışlarına yönlendirdiği gerekçesiyle uzmanlar tarafından uyarı konusu oldu. Mavi Balina oyununun tehlike yeni sonlanmıştı ancak ailelere çocuklarının sosyal medya kullanımını yakından takip etmeleri öneriliyor.

Erzurum’da kaçak avlanan kişiye para cezası

Erzurum’un Horasan ilçesinde kaçak avlanan kişiye 13 bin 500 lira ceza uygulandı.

Ateşkesin ardından Pakistan’da orduya destek gösterileri düzenleniyor

Hindistan’ın 7 Mayıs’taki füze saldırısıyla Yeni Delhi ile İslamabad arasında başlayan gerilimin ateşkesle sonlandığı Pakistan sokaklarında, orduya destek gösterileri düzenleniyor. Pakistan’ın birçok şehrinde binlerce kişi ordularına destek vermek için sokaklara döküldü. Destek gösterilerinin önemli adreslerinden biri de Pakistan’ın başkenti İslamabad oldu.

Özgür Özel’in Van’da kuyumcu esnafı ile diyaloğu gündem oldu: ‘Bu hesabı Trabzon’da, Adana’da, Trakya’da da yaptım…’

CHP lideri Özgür Özel, Van mitinginin ardından bir kuyumcuyu ziyaret etti. Emeklilerin AKP döneminde maaşlarından 5,5 çeyrek altını kaybettiklerini belirten Özel, “İnşallah iktidar değişince emeklide de asgari ücretlide de çiftçide de para bolaracak o zaman işler daha da iyi olacak” dedi.