İngiltere’de ölen Prof. Dr. Orhan Ekren son yolculuğuna uğurlandı

Prof. Dr. Orhan Ekren Londra’da Kayıp Olan Türk Profesörün Son Yolculuğuna Uğurlandı

Londra’ya vize başvurusu yapmak için giden Prof. Dr. Orhan Ekren, 26 Kasım’da kaybolmuştu. Regent kanalında 15 Aralık’ta ölü bulunan Prof. Dr. Orhan Ekren, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İHA’nın haberine göre, TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyesi ve Cranfield Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Ekren’in ölüm nedeni, İngiltere’de yapılan ilk otopside belirlenememişti. Prof. Dr. Ekren’in cenazesi, detaylı otopsi için alınan kan ve doku örneklerinin ardından yakınlarına teslim edilerek İzmir’e getirildi.

Prof. Dr. Ekren’in cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Torbalı ilçesinde bulunan Yazıbaşı Camii’ne götürüldü. Burada Ekren’in eşi Banu Ekren, taziyeleri kabul etti. Cenazeye; Ekren ailesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ve sevenleri katıldı. Yakınları, cenaze namazında en ön safta yer alırken, Ekren’in cenazesi burada öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yazıbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

(İHA)

Related Posts

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

Ermenistan’da muhaliflere seçim öncesi operasyon

Ermenistan’da Ulusal Güvenlik Servisi ve polis ekipleri, muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) üyelerine yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, aramalar başkent Erivan’daki birçok adrese …

Son dakika… Üst düzey Ukraynalı komutana suikast! Kiev’de düzenlenen saldırıda istihbarat subayı öldürüldü

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) bünyesinde görev yapan üst düzey bir yetkili, başkent Kiev’de düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü. Holosiivskyi bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ölen kişinin Albay Ivan Voronych olduğu öne sürüldü.

Ukrayna’nın yeni taktiği Rusya’nın kabusu oldu! Cephede, şehirlerde ve askeri üslerde kullanılıyor

Ukrayna ordusu, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) saldırılarını engellemek için sıra dışı bir yöntem geliştirdi. Ukraynalı askerler, düşman İHA’larını durdurmak amacıyla balıkçı ağlarını savunma sistemlerine entegre etti. Yoğun gözenekli ağlar, İHA’ları pervanelerine dolanarak etkisiz hale getiriyor.

Fezlekeleri incelemekle yükümlü Komisyon, Meclis tatile girse de çalışacak

TBMM Karma Komisyonu Meclis tatile girse bile çalışmaya devam edecek.