Hatay Serinyol’da su dağıtım kapasitesi artırıldı

Hatay Serinyol Mahallesi’nde Su Dağıtım Kapasitesi Artırıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşların içme ve kullanma suyuna kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), içme ve kullanma suyunun depolardan hatlara iletildiği terfi noktaları ile kuyulardaki elektrik sistemlerinde başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Antakya Serinyol Mahallesi içme suyu tesisinde 11 adet dalgıç pompa ve 3 adet yatay milli pompanın bakım onarımını tamamlayıp yeniden devreye aldı. Saniyede 200 litre su dağıtımı yapabilen tesis çalışmaların ardından dağıtım kapasitesi saniyede 450 litreye yükseltildi.

Yetkililer, içme suyu iletimini sağlayan tesislerde işleyişin aksamaması adına yüksek gerilim hatlarında rutin bir şekilde devam eden çalışmalara paralel olarak elektrik panoları, jeneratör, pompa ve haberleşme sistemlerinin de bakım onarımın yapıldığını ve mobil ekiplerin gece gündüz sahada hizmet verdiğini belirtti.

Related Posts

Eski dava arkadaşları birbirine girdi… İYİ Parti’den, MHP’li Semih Yalçın’a sert yanıt: ‘İşine bak Apocu!’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yalçın’ın sözlerine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten yanıt geldi.

‘Birinciyiz’ diyen Erdoğan’a son ankette soğuk duş

Piar Araştırma’nın son anketinde partisinin ‘birinci’, CHP’nin ‘ikinci’ olduğunu öne süren Erdoğan’ı üzecek sonuç çıktı. Buna göre, CHP yüzde 32,5 oy alırken AKP ise yüzde 30,2’de kaldı; dört partinin barajı geçtiği ankette Zafer Partisi’nin oranı da dikkat çekti.

Akülü aracıyla site havuzuna düşen çocuk hayat mücadelesi veriyor

Samsun’un Atakum ilçesinde Ö.A.I. (4), akülü arabasıyla sitenin havuzuna düştü. Havuzdan çıkarılıp kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Ö.A.I.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

Ermenistan’da muhaliflere seçim öncesi operasyon

Ermenistan’da Ulusal Güvenlik Servisi ve polis ekipleri, muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) üyelerine yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, aramalar başkent Erivan’daki birçok adrese …