FETÖ’cü diye ihraç edilen subaydan nefret yazısı: ‘O alayı lağvedin’

Vehbi Kara: “Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Darbe İçin Vardır”

Adaleti Savunanlar Derneği adlı bir derneğin internet sitesinde 12 Ocak’ta yayınlanan yazısında Vehbi Kara, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’nın darbe için var olduğunu iddia etti.

‘Dediklerini Yapmışlar’

“Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı komutanları, askeri darbe için seçilmiş subaylar arasında yer alıp darbeye en sadık subaylar olmuştur. Darbenin en önemli unsurları olan zırhlı birlikler ve Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı, görevlerini sürdürmeye devam etmektedir. Ne yazık ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu birlikleri ve görevlileri lağvedememiştir. Ayrıca Kara Harp Okulu yıllardan beri askeri darbelerin odağında olmuştur. Kara Harp Okulu’nun Ankara’dan Erzurum’a taşınması doğru bir adım olacaktır.” şeklinde konuşan Vehbi Kara ayrıca, Genelkurmay’ın Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanmasının da önemli bir karar olduğunu ve bunun kendi yazısından sonra gerçekleştiğini iddia etti.

Vehbi Kara

Related Posts

Ermenistan’da muhaliflere seçim öncesi operasyon

Ermenistan’da Ulusal Güvenlik Servisi ve polis ekipleri, muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) üyelerine yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, aramalar başkent Erivan’daki birçok adrese …

Son dakika… Üst düzey Ukraynalı komutana suikast! Kiev’de düzenlenen saldırıda istihbarat subayı öldürüldü

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) bünyesinde görev yapan üst düzey bir yetkili, başkent Kiev’de düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü. Holosiivskyi bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ölen kişinin Albay Ivan Voronych olduğu öne sürüldü.

Ukrayna’nın yeni taktiği Rusya’nın kabusu oldu! Cephede, şehirlerde ve askeri üslerde kullanılıyor

Ukrayna ordusu, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) saldırılarını engellemek için sıra dışı bir yöntem geliştirdi. Ukraynalı askerler, düşman İHA’larını durdurmak amacıyla balıkçı ağlarını savunma sistemlerine entegre etti. Yoğun gözenekli ağlar, İHA’ları pervanelerine dolanarak etkisiz hale getiriyor.

Fezlekeleri incelemekle yükümlü Komisyon, Meclis tatile girse de çalışacak

TBMM Karma Komisyonu Meclis tatile girse bile çalışmaya devam edecek.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı