Düğünde çıkan tartışmada 2 kişiyi yaralayan kişi tutuklandı

Dumlupınar Mahallesi’nde Düğün Salonunda Silahlı Kavga

Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Tartışmanın tarafları olan B.K., B.D. ve O.Ç. arasında çıkan anlaşılamayan kavgada silahlar konuştu.

Bir çiftin mutlu günü olan düğünde patlak veren olay, kısa sürede büyüyerek sokaklara taştı. Kargaşa esnasında B.K. adlı şahıs yanında bulunan tabancayı çıkararak ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunla yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hemen müdahale edilirken, B.K. gözaltına alındı ve üzerindeki tabanca ele geçirildi. Yaralanan B.D. ve O.Ç. ise hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerin ardından B.K., bugün adliyeye sevkedildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen B.K., olayın yargı sürecine girmiş oldu.

Related Posts

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

Trump dünyayı şaşırtmaya devam ediyor: Şimdi de parfüm satmaya başladı

ABD Başkanı Donald Trump, şimdi de “Victory 45-47” adlı parfüm serisini piyasaya sürdü. 249 dolarlık fiyat etiketiyle satılan ve üzerinde altın renkli Trump heykeli bulunan parfümler, hem kadınlara hem erkeklere hitap ediyor. Trump, ürünü Truth Social’da “kazanmak, güç ve başarı” mesajlarıyla tanıttı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Sputnik Azerbaycan Şube Yöneticisi ve Genel Yayın Yönetmeni Bakü’de gözaltına alındı

Azerbaycan güvenlik güçleri Bakü’de iki Rus gazeteciyi, Sputnik Şube Yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni Belousov’u gözaltına aldı.

İstanbul’da ‘yasaklı’ Onur Yürüyüşü eylemlerine katılanlara tutuklama talebi

İstanbul’da düzenlenen 23. Onur Yürüyüşüne katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan vatandaşlardan 50’si adli kontrol ile serbest bırakılırken 3 kişi hakkında tutuklama talep edildi

Erkan Baş’tan açıklama: TİP, NATO Kürecik Radar Üssü’ne yürüyecek

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, bugün NATO Kürecik Üssü’ne yürüyeceklerini duyurdu.