Dereköy Sınır Kapısında Kaçak Altın Yakalandı

Kırklareli Dereköy sınır kapısından çıkarak Bulgaristan’ın Malko Tarnovo gümrük kapısına gelen Türk vatandaşı, elastik kemerinin altında yaklaşık 1 kilo 841 gram kaçak altın takılar ile yakalandı.

Yabancı plakalı binek araç ile Türkiye’den Romanya’ya gitmek üzere Malko Tarnovo Polis Karakolu’na gelen O.K. isimli Türk vatandaşı ve Rumen arkadaşı gümrük kontrol noktasında beyan edecekleri bir şeyleri olmadığını belirtti.

Belindeki şişkinlik ele verdi

Gümrük muayenesi sırasında müfettişler, O.K. baş harfli yolcunun şahsi muayenesinde, belindeki elastik kemerin altında saklı sarı metal takı paketlerin içerisinde toplam net ağırlığı 1 kilo 841 gram olan altın küpe, yüzük, zincir, bilezik ve kolye bulunduğu tespit edildi.

Olayla ilgili olarak Burgaz Bölge Savcılığı gözetiminde soruşturmayı yürüten gümrük müfettişi tarafından soruşturma öncesi soruşturma başlatıldı. – KIRKLARELİ

Related Posts

Çinli devin ayak sesleri: Mercedes BMW’yi solladı

Küresel çapta alışılan lüks otomobil markaları arasında yer alan Mercedes ve BMW son zamanlarda Çinli rakipleri karşısında büyük güç kaybetmeye başladı.

Altın soluklanma dönemine girdi

Yılın en çok kazandıran yatırım aracı altın, Ekonomist Filiz Eryılmaz’a göre ‘soluklanma dönemi’ne girdi. “Altın birkaç ay soluklanacak, dinlenecek” diyen Eryılmaz, kısa vadede yeni rekorların beklenmemesi gerektiğini vurguladı.

Spot piyasada elektrik fiyatları

Spot piyasada elektrik fiyatları

Emlakçıları kira artış hızının yazın daha da yavaşlamasını bekliyor

Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB) Başkanı Hakan Akçam, enflasyon oranlarının gerilemesiyle kira artış hızının yavaşlayacağını, yaz itibarıyla fiyatların stabil seyretmesini beklediklerini bildirdi.

Fed Başkanı mail attı: İşten çıkarmalar olacak

Amerika Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell çalışanlarına mail atarak personel sayısının yüzde 10 azaltılacağını bildirdi. Powell’ın maili, ABD Başkanı Donald Trump ve Hükümet Verimliliği Bakanlığı’nı (DOGE) yöneten Elon Musk’ın …

Ankara’da süt ürünleri üretimi ve satışı yapan 39 işletmeye denetim

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Ankara’daki toptancılar sitesinde süt ve süt ürünleri üretimi ve satışı yapan 39 işletmeye eş zamanlı gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uyulmadığı gerekçesiyle 40 ton ürünün satışının önlendiğini bildirdi.