CHP Sözcüsü Yücel’den Muharrem İnce iddialarına yanıt

CHP Sözcüsü, Muharrem İnce’nin Katılacağı İddialarına Yanıt Verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddialarına ilişkin son açıklamalarda bulundu. Yücel, “Genel Başkanımızla, partimizin yetkilileriyle her zaman görüşebilir. Bu konuda bir gelişme olacak olursa, yine Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel gerekli açıklamayı kamuoyuyla paylaşır” şeklinde konuştu.

Partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının gündemine değinen Yücel, Bolu Kartalkaya’da yaşanan otel yangınıyla ilgili taziye dileklerini iletti ve olayın sebeplerinin ortaya çıkarılması gerektiğini vurguladı. Yangın faciasına karşı tavırlarının, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına kusurlu ve ihmali olanların yargı önüne çıkarılmasını istediklerini belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yangınla ilgili sorumluları gizlemekle suçladığı açıklamasında Yücel, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in raporunda, yangınla ilgili sorumlu tutulan kurumlar ve kişiler hakkında bilgi yer almaktadır” dedi. Ayrıca Bakan Ersoy’un olaya ilişkin açıklamalarını eleştirdi ve adaletin sağlanması gerektiğini vurguladı.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik soruşturma ve davalarda bilirkişiyi hedef gösterme iddialarına da değinen Yücel, İmamoğlu’nun haksız yere suçlandığını ve hukuk dışı uygulamaların belgelerini ifşa ettiğini savundu.

Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddialarını yanıtlayan Yücel, İnce’nin partide önemli görevler üstlendiğini hatırlattı ve gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti. (AA)


“Marmara Denizi’ni Kurtarmak İçin 1 Milyar Dolar Gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk Anlatıyor


Günün Öne Çıkan Haberleri…


Related Posts

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Ünlü fabrika kalıcı olarak kapandı! 8 milyon Euro destek almıştı

Alman batarya üreticisi CustomCells, milyonlarca desteğe rağmen Tübingen fabrikasını kalıcı olarak kapattı.

Ermenistan’da muhaliflere seçim öncesi operasyon

Ermenistan’da Ulusal Güvenlik Servisi ve polis ekipleri, muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) üyelerine yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, aramalar başkent Erivan’daki birçok adrese …

Son dakika… Üst düzey Ukraynalı komutana suikast! Kiev’de düzenlenen saldırıda istihbarat subayı öldürüldü

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) bünyesinde görev yapan üst düzey bir yetkili, başkent Kiev’de düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü. Holosiivskyi bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ölen kişinin Albay Ivan Voronych olduğu öne sürüldü.

Ukrayna’nın yeni taktiği Rusya’nın kabusu oldu! Cephede, şehirlerde ve askeri üslerde kullanılıyor

Ukrayna ordusu, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) saldırılarını engellemek için sıra dışı bir yöntem geliştirdi. Ukraynalı askerler, düşman İHA’larını durdurmak amacıyla balıkçı ağlarını savunma sistemlerine entegre etti. Yoğun gözenekli ağlar, İHA’ları pervanelerine dolanarak etkisiz hale getiriyor.

Fezlekeleri incelemekle yükümlü Komisyon, Meclis tatile girse de çalışacak

TBMM Karma Komisyonu Meclis tatile girse bile çalışmaya devam edecek.