Bursa’da Nişanlısı Av Tüfeğiyle Saldırdı: İki Kişi Yaralandı

Bursa’da Kadın ve Kız Kardeşe Ateş Açıldı!

BURSA’da yaşanan üzücü olayda, 23 yaşındaki Tayfun S., sokakta nişanlısı 23 yaşındaki Aynur A. ve kız kardeşi 14 yaşındaki Nuray A.’ya av tüfeğiyle saldırdı. Abla-kardeş, sırt ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Olay, bir sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, sabah saatlerinde Yıldırım ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde meydana geldi. Aynur A. ve Nuray A., arkadaşlarının evinden ayrılarak kendi evlerine gitmek üzere yolda ilerlerken, nişanlıları Tayfun S. ile karşılaştılar. Kaçmaya çalışırken, Tayfun S. otomobilden inerek av tüfeğiyle ateş açtı. Aynur A. sırt ve bacağına, Nuray A. ise bacağına saçmalarla yaralandı. Ardından şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, çevredeki bir sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için arama çalışmalarına başladı.

Haber-Kamera: Yiğithan HÜYÜK / BURSA

Related Posts

Trevi Çeşmesi’nde Gazze Destek Gösterisi

Roma’da Trevi Çeşmesi’nin ışıkları Gazze’nin durumu için 1 saatliğine söndürüldü.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Vurdu

Başkentteki sağanak ve fırtına, su birikintilerine ve devrilen ağaçlara neden oldu.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye başvurusu reddedildi

Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye edilmeleri için yapılan başvuru, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirildi. Mahkeme, tahliye başvurusunu reddetti.

Batman’da Sera OSB Kuruluşu Yakın

Batman’da Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş süreci tamamlanma aşamasına geldi. Proje, tarım ve sanayiyi entegre ederek yerel ekonomiye katkı sağlamayı amaçlıyor.

ÇAYKUR’dan Ürün Fiyatlarına Uyarı

ÇAYKUR, çay fiyatlarının düşmesini fırsatçılara bağladı ve üreticileri uyardı.

14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdü

Diyarbakır’da 14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdüğü iddia edilen 16 yaşındaki çocuk tutuklandı.