Ankara’da teravih namazında gaz sızıntısı: 16 kişi hastanelik oldu

Ankara Keçiören’de Fatma Bacı Camii’nde Karbonmonoksit Gazı Sızıntısı: 16 Kişi Etkilendi

Dün akşam Ankara Keçiören’de bulunan Fatma Bacı Camii’nde teravih namazı sırasında bazı cemaat üyeleri rahatsızlandı. Camiye ambulans, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi ve yapılan incelemede kadın mescidi bölümünden karbonmonoksit gazı sızıntısı tespit edildi. Gazdan etkilenen 16 kişi hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Related Posts

İsrail ordusu, Gazze’de sahra hastaneleri sorumlusunu kaçırdı

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’ndeki sahra hastaneleri sorumlusu Hams’ı kaçırdığı, bu sırada ateş açarak Filistinli gazeteci Ez-Zeanin’i öldürdüğü bildirildi.

Bursa’da Fabrika Yangını Kontrol Altına Alındı

Osmangazi’deki tekstil fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin 1 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

Kuralsız Sokaklar’da Renkli Keşifler

Kuralsız Sokaklar, Rio Karnavalı ve Buenos Aires sokaklarını izleyicilere sundu.

Masa kavgasıyla ortalık karıştı: 4 yaralı, 7 gözaltı

Konya’da bir polis memuru ile iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. İki tarafın yakınlarının dahil olduğu kavgada 4 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan LGS açıklaması: Ailelerden ve çocuklardan özür dilemeliler

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, LGS’de şaibe iddialarına tepki göstererek imam hatip okullarının akademik başarısının giderek arttığını dile getirdi. Erdoğan, “Günlerdir yürütülen ahlaksız iftira kampanyasının tek bir açıklaması vardır; o da imam hatip düşmanlığıdır.” dedi. Durumu “çok büyük terbiyesizlik” olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailelerden ve çocuklardan özür dilenmesi gerektiğini söyledi.

Görevine başlayan Taşlıçay Kaymakamı Kılıç, esnafı ziyaret etti

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesine atanan Kaymakam Kübra Baka Kılıç, şehit ailesi ve esnafı ziyaret etti.