Ailesi cep telefonunu alınca dehşet saçtı! Annesi ve ağabeyini bıçakladı

Olay, 13 Şubat’ta saat 17.00 sıralarında Küçük Bölcek Mahallesi’nde, 5 katlı binanın 2’nci katında meydana geldi. Yasin Oruç ile elinden telefonunu alan ağabeyi Ali Oruç (30) ve annesi Nutuya Oruç (46) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yasin Oruç, ağabeyi Ali Oruç ve annesi Nutuya Oruç’u bacaklarından bıçakla yaraladı.

Sesleri duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adresi polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Nutuya Oruç ve Ali Oruç, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan Yasin Oruç dün polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Yasin Oruç, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yaralı anne ve oğul da tedavilerinin ardından taburcu oldu. Anne Nutuya Oruç, kendisini yaralayan oğlundan şikayetçi olmadı. Ali Oruç ise kardeşi Yasin Oruç’tan şikayetçi oldu.

Related Posts

Ateşkesin ardından Pakistan’da orduya destek gösterileri düzenleniyor

Hindistan’ın 7 Mayıs’taki füze saldırısıyla Yeni Delhi ile İslamabad arasında başlayan gerilimin ateşkesle sonlandığı Pakistan sokaklarında, orduya destek gösterileri düzenleniyor. Pakistan’ın birçok şehrinde binlerce kişi ordularına destek vermek için sokaklara döküldü. Destek gösterilerinin önemli adreslerinden biri de Pakistan’ın başkenti İslamabad oldu.

Özgür Özel’in Van’da kuyumcu esnafı ile diyaloğu gündem oldu: ‘Bu hesabı Trabzon’da, Adana’da, Trakya’da da yaptım…’

CHP lideri Özgür Özel, Van mitinginin ardından bir kuyumcuyu ziyaret etti. Emeklilerin AKP döneminde maaşlarından 5,5 çeyrek altını kaybettiklerini belirten Özel, “İnşallah iktidar değişince emeklide de asgari ücretlide de çiftçide de para bolaracak o zaman işler daha da iyi olacak” dedi.

Asya’da savaş çanları çalmaya devam ediyor: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hindistan ordusunun Pakistan’ın Azad Keşmir bölgesine düzenlediği saldırı sonucu 13 sivil hayatını kaybetti, 50’den fazla kişi de yaralandı. Nükleer silaha sahip iki komşu ülke Pakistan ile Hindistan arasındaki çatışma sürüyor. Hindistan ordusu …

“Oğlunum” diye kandırdı, 400 bin lirayı cebine attı

Bayrampaşa’da telefonla aradığı kişiyi oğlu olduğunu söyleyerek kandıran dolandırıcı, 400 bin lira değerindeki ziynet eşyasını teslim aldı. Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

MİT ve Emniyet’ten ortak operasyon: 7 kişi suçüstü yakalandı

İstanbul’da MİT ve Emniyet’in ortak operasyonuyla, sahte baz istasyonu kurarak vatandaşların kişisel ve finansal verilerini ele geçirmeye çalışan siber casusluk ağı çökertildi. Operasyonda gözaltına alınan 7 yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

Ağır ağır çöküyor

Amerika’nın en kalabalık 28 şehrinin yılda 2-10 milimetre battığı tespit edildi. Uzmanlara göre yeraltı sularının aşırı kullanımı, şehirlerin altını boşaltarak çökmeye neden oluyor.