Adana’da bir otomobil park halindeki araçlara çarptı, 3 kişi yaralandı

Adana’da Park Halindeki Araçlara Çarpan Otomobil 3 Kişiyi Yaraladı

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, park halindeki araçlara çarpan bir otomobilin 3 kişiyi yaraladığı bildirildi.

Olay yerinden alınan bilgilere göre, Necip Fazıl Bulvarı’nda seyreden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 33 ACF 977 plakalı otomobil, park halindeki 4 araca çarptıktan sonra yol kenarında bekleyen 01 BRT 34 plakalı araca arkadan çarptı.

Kazaya şahit olan çevredekilerin ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralanan otomobil sürücüsü ile yol kenarında bekleyen anne ve kızı, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevkedildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, güvenlik güçleri detaylı bir inceleme yapıyor. (AA)

Related Posts

Türkiye düşmanı ABD’li eski Senatör Bob Menendez hapse atıldı

ABD’nin eski New Jersey Senatörü Bob Menendez, rüşvet ve yolsuzluk suçlamalarından 11 yıl hüküm giydi ve Pensilvanya’daki cezaevine gönderildi. Türkiye düşmanlığıyla bilinen Menendez, ABD’den ülkemize yapılacak F-16 satışına karşı çıkanların başında gelirken, Akdeniz ve Ege’deki politikalardan da rahatsızlığını her fırsatta gündeme getiriyordu.

15 baronun başkanından DEM Parti’ye ‘süreç’ ziyareti… Tuncer Bakırhan: ‘Bahçeli’nin çıkışı, Öcalan’ın dünyada ezber bozan çağrısı bizi çok umutlandırdı’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgelerinden gelen baro başkanları ile görüştü, “Bahçeli’nin çıkışı, Öcalan’ın dünyada ezber bozan çağrısı ve örgütünün buna olumlu yanıt vermesi bizi çok umutlandırdı. DEM Parti olarak başından beri sürece inandık ve katkı veriyoruz” ifadesini kullandı.

Yol ortasında kemerle boğma vahşetine valilikten açıklama

Uşak’ta, akrabalar arasında çıkan alacak-verecek tartışması kavgaya dönüştü; 1 kişi darbedilip kemerle boğazı sıkılarak yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şahıstan 2’si tutuklandı.

Rus ordusu Kiev’i vurdu: 14 ölü 60 yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın başkenti Kiev’e düzenlediği saldırıda, aralarında bir ABD vatandaşının da bulunduğu 14 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda 60’tan fazla kişi ise yaralandı.

Avrupa Birliği Rusya’ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Avrupa Birliği (AB), Rusya’nın Kırım ve Sivastopol’u ilhakı sebebiyle uygulanan yaptırımların 23 Haziran 2026’ya kadar uzatılması yönünde karar aldıklarını duyurdu. Yaptırımlarla AB vatandaşları ile şirketlerinin Kırım ve Sivastopol bölgelerindeki …

‘Ajan sığınmacı’ tehlikesi Meclis gündeminde: İran’da Mossad için çalıştığı tespit edilen sığınmacılar olduğu iddiası İçişleri Bakanlığı tarafından izlenmekte midir?

‘Ajan sığınmacı’ tehlikesi Meclis gündeminde: İran’da Mossad için çalıştığı tespit edilen sığınmacılar olduğu iddiası İçişleri Bakanlığı tarafından izlenmekte midir?