Sabancı Holding’te bayrak değişimi: Yeni CEO Kıvanç Zaimler oldu

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler, CEO olarak Atandı

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı görevini yedi yıldır başarıyla yürüten Kıvanç Zaimler, artık şirketin CEO’su olarak görev yapacak. Zaimler, 1 Haziran tarihinden itibaren yeni pozisyonunda göreve başlayacak.

Yurt içi ve küresel enerji operasyonlarına liderlik edecek

Sabancı Topluluğu bünyesinde 2008 yılından beri çeşitli görevlerde bulunan Zaimler, son yedi yıldır Enerji Grup Başkanı olarak görev yapıyordu. Yeni göreviyle birlikte, yurt içi ve küresel enerji operasyonlarının yanı sıra Sabancı Topluluğu’nun genel stratejik yönlendirmesinde de etkin rol alacak.

Kıvanç Zaimler’in kariyeri ve eğitimi

Sabancı Holding içinde uzun yıllar görev alan Kıvanç Zaimler, 2018-2025 yılları arasında Enerji Grup Başkanı olarak görev aldı. Aynı zamanda, Sabancı Topluluğu’na bağlı olan Temsa’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapan Zaimler, iş hayatına 1992 yılında adım attı. İstanbul Erkek Lisesi ve İTÜ Endüstri Mühendisliği mezunu olan Zaimler, eğitimine Berlin Teknik Üniversitesi’nde devam etti. Ayrıca, Zaimler, Dünya Enerji Konseyi Türkiye Başkan Yardımcılığı, IICEC Yönetim Kurulu Üyeliği, SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği, ELDER Başkanlığı ve TÜSİAD Enerji Yuvarlak Masa Başkanlığı gibi çeşitli önemli görevlerde de bulunmuştur.

Related Posts

‘Aroma’yı eleştireni işten çıkardılar; sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle tazminatsız fesih

‘Aroma’yı eleştireni işten çıkardılar; sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle tazminatsız fesih

KDK’dan emekli aylığı kararı: EYT’den yararlanamayan kişiye aylık bağlandı

KDK’dan emekli aylığı kararı: EYT’den yararlanamayan kişiye aylık bağlandı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü filosuna 24 yeni deniz araç eklenecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü filosuna 24 yeni deniz aracının ekleneceğini açıkladı.

Bakanlık duyurdu: Çiftçilere destek ödemesi yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, 251 milyon 273 bin 225 TL destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Brezilya ekonomisi rüzgarı arkasına Aldı

Brezilya para birimi real, dolara karşı değer kazanarak 5.65 seviyesine yükseldi ve 13 Mayıs itibarıyla son 8 ayın zirvesi olan 5.6 seviyelerine yaklaştı. Bu yükselişte Brezilya Merkez Bankası’nın sıkı para politikası kararlılığı ile ABD ile gelişen …

Tarım Bakanlığı ifşa etti! 42 üründe skandal: Kullanım izni yasak madde tespit edildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesine 42 yeni ürün daha eklendi.