Tuzla’da yangın paniği… Söndürüldü

Tepeören Mahallesi’nde Palet Fabrikasında Yangın Çıktı

Tepeören Mahallesi Kirazlı Caddesi’nde bulunan yaklaşık 1000 metrekarelik palet depolama ve üretim tesisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Adeta panik yaşandı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, bölgeye hemen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler anında harekete geçerek yangına müdahale etti.

Kapalı alanda başlayan ve depolama sahasındaki paletlere sıçrayan yangın, çevre ilçelerdeki itfaiye ekiplerinin de destek vermesiyle yaklaşık bir saatlik yoğun çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Olay sonucunda fabrikada maddi hasar meydana geldi.

Related Posts

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

Trump dünyayı şaşırtmaya devam ediyor: Şimdi de parfüm satmaya başladı

ABD Başkanı Donald Trump, şimdi de “Victory 45-47” adlı parfüm serisini piyasaya sürdü. 249 dolarlık fiyat etiketiyle satılan ve üzerinde altın renkli Trump heykeli bulunan parfümler, hem kadınlara hem erkeklere hitap ediyor. Trump, ürünü Truth Social’da “kazanmak, güç ve başarı” mesajlarıyla tanıttı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Sputnik Azerbaycan Şube Yöneticisi ve Genel Yayın Yönetmeni Bakü’de gözaltına alındı

Azerbaycan güvenlik güçleri Bakü’de iki Rus gazeteciyi, Sputnik Şube Yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni Belousov’u gözaltına aldı.

İstanbul’da ‘yasaklı’ Onur Yürüyüşü eylemlerine katılanlara tutuklama talebi

İstanbul’da düzenlenen 23. Onur Yürüyüşüne katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan vatandaşlardan 50’si adli kontrol ile serbest bırakılırken 3 kişi hakkında tutuklama talep edildi

Erkan Baş’tan açıklama: TİP, NATO Kürecik Radar Üssü’ne yürüyecek

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, bugün NATO Kürecik Üssü’ne yürüyeceklerini duyurdu.