Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Ruf3

Ruf3 için hızlı ve güncel haberler

Ruf3

Ruf3 için hızlı ve güncel haberler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Haber

İlker Yağcıoğlu’ndan Fenerbahçe’ye Uyarı: Acil Yönetim Değişikliği Gerekiyor

By Yusuf Çelik
27 Nisan 2026 1 Min Read
İlker Yağcıoğlu’ndan Fenerbahçe’ye Uyarı: Acil Yönetim Değişikliği Gerekiyor için yorumlar kapalı

Fenerbahçe’nin Süper Lig’deki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile oynanan derbide alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından yönetime acil çağrıda bulundu. Oyun analizi ve oyuncu performansları üzerinde duran Yağcıoğlu, Ederson ve Tedesco’yu sert bir dille eleştirdi.

“Ederson ile hemen yolları ayırırım, Tedesco da onunla birlikte ayrılabilir. Bu maçta tercihleri ve oyuna müdahale şekli ile ilgili hiçbir umut göremiyorum. Nene’ye nasıl bu kadar tahammül ediyorsun?” şeklinde konuşan Yağcıoğlu, Fenerbahçe’nin bu durumu kabul edemeyeceğini vurguladı.

Karşılaşmanın kritik anlarına da değinen Yağcıoğlu, “O penaltıyı atıp moral bulmalısın. Galatasaray, ilk yarıda herhangi bir tehlike yaratamadı. Fenerbahçe, önde baskı yaparak rakibini etkin bir şekilde uzak tutmaya çalışıyordu,” dedi.

“Ederson, bu derbiyi bu hale getirdi,” ifadelerini kullanan Yağcıoğlu, “Devrenin bitiminde taçtan gelen bir gol oldu. Fenerbahçe’nin 10 kişi kalması Ederson’un hatasıydı. Bu maçta hiçbir şey yapmadı ve maçın kontrolünü kaybetti. O dakikadan sonra Fenerbahçe’nin reaksiyon göstermesini beklemek haksızlık olur,” diye ekledi.

Hakem performansını da değerlendiren Yağcıoğlu, “Hakemi eleştirebiliriz ama bu tür maçları yönetmek hiç de kolay değil. Kulübe tarafları, hakemi zor durumda bırakmaya çalışıyor. Yine de hakem iyi bir yönetim sergiledi,” dedi.

Son olarak, Fenerbahçe’nin mevcut durumuna dikkat çeken Yağcıoğlu, “Fenerbahçe’nin ikinciliği bile tehlikeye girdi. Trabzonspor kazanırsa ikinci sıraya geçebilir. Fenerbahçe’nin maliyeti 300 milyon Euro civarında ve bu durumda 3. sırada yer almak kabul edilemez. Sayın Sadettin Saran’ın acilen kongre kararı alarak güven tazelemesi gerekiyor,” şeklinde sözlerini tamamladı.

Author

Yusuf Çelik

Follow Me
Other Articles
Previous

Malatya’da Trafik Kazası! İki Polis Memuru Yaralandı

Next

AKP İçinde Ayrıcalık İddialarına Sert Yanıt

SON YAZILAR

  • Piyasalarda ters rüzgâr: Borsa ve altın kan kaybetti, döviz şahlandı!
  • Son dakika… Ankara’da ormanlık alanlara giriş yasağı uzatıldı: Bahçeler dâhil ateş yakılması yasaklandı!
  • Nusaybin’de mayınlı sınır hattında anız yangını
  • Geçimini sağlamak için temizlik yapıyordu: Dalga geçilen kadın hakim oldu
  • Trump’a destek dibe vurdu: Cumhuriyetçi seçmen de sırtını dönüyor
  • Wildberries tesisine İHA saldırısı
  • Washington-Tahran hattında çatışmasızlık bitti… Bu kez ilk saldırı İran’dan
  • Lastik değiştirmeye giden elektrikli araç sahipleri şoke oldu
  • AKP’li Çorum Belediye Başkanı, çocukların ‘Manifest’ konseri isteğini reddetti: ‘Şehrimizi bunlarla kirletemeyiz’
  • Ordu’da patpat faciası: 5 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (940)
  • Ekonomi (81)
  • Haber (347)
  • Sağlık (82)
  • Teknoloji (48)
Copyright 2026 — Ruf3. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort