17 yaşındaki genç dehşet saçtı: Kız arkadaşını yaralayıp, annesini öldürdü

17 Yaşındaki Genç Kızı Yaralayan ve Annesini Öldüren Zanlının Peşindeyiz

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde gerçekleşen korkunç olayda, 17 yaşındaki Hasan E. adlı genç kız arkadaşı Melisa Nur G.’yi bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra, 49 yaşındaki annesi Sevda G.’yi de kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdü. Şimdi ağır yaralı Melisa G. hastanede tedavi altında, polis ise kaçan Hasan E.’yi arıyor.

Olayın detaylarına göre, Hasan E. kız arkadaşı olduğu iddia edilen Melisa Nur G.’yi ziyaret etmek için Süleymaniye Mahallesi 740. Sokak’ta bulunan bir binanın bodrum katındaki dairelerine gitti. Ancak aralarında henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden çıkan tartışma sonrasında Hasan E. önce Melisa G.’yi bıçakladı, ardından da annesi Sevda G.’ye saldırarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheli Hasan E.’yi aramak için polis ekipleri operasyon başlattı. Komşuların ihbarı üzerine gelen sağlık ve polis ekipleri, annenin hayatını kaybettiğini belirledi ve yaralı Melisa G.’yi hastaneye kaldırdı. Anne Sevda G.’nin cesedi ise savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis ekipleri, kaçan Hasan E.’yi bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdü

Diyarbakır’da 14 yaşındaki kız kardeşini döverek öldürdüğü iddia edilen 16 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Şarköy’de Çıkan Yangın Gelibolu’ya Sıçradı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesindeki orman yangını, Gelibolu’ya sıçrayarak rüzgarla büyüyor.

Eski dava arkadaşları birbirine girdi… İYİ Parti’den, MHP’li Semih Yalçın’a sert yanıt: ‘İşine bak Apocu!’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yalçın’ın sözlerine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten yanıt geldi.

‘Birinciyiz’ diyen Erdoğan’a son ankette soğuk duş

Piar Araştırma’nın son anketinde partisinin ‘birinci’, CHP’nin ‘ikinci’ olduğunu öne süren Erdoğan’ı üzecek sonuç çıktı. Buna göre, CHP yüzde 32,5 oy alırken AKP ise yüzde 30,2’de kaldı; dört partinin barajı geçtiği ankette Zafer Partisi’nin oranı da dikkat çekti.

Akülü aracıyla site havuzuna düşen çocuk hayat mücadelesi veriyor

Samsun’un Atakum ilçesinde Ö.A.I. (4), akülü arabasıyla sitenin havuzuna düştü. Havuzdan çıkarılıp kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Ö.A.I.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.